top of page
Search
  • Writer's pictureAisha Axelsson

Hur inaktiverar jag HP-skrivarljudet?

Updated: Feb 2

Vill du göra det bekvämt för dig själv att skriva ut dokument, filer och foton? Om ditt svar är ja, är det bästa du kan göra att investera i en lämplig utskriftsenhet skapad av HP så snart som möjligt. Det finns många typer av teknikföretag på planeten idag, men Hewlett-Packard är en av de bästa eftersom de har varit i den här branschen under en betydande tid och vet vad de gör.


Inte bara det, utan de ägnar också mycket uppmärksamhet åt sina kunder för att säkerställa att de får de mest lämpliga fördelarna. Som ett resultat bör du komma ihåg att veta mer om hur dess funktioner fungerar med hjälp av HP support team så snart som möjligt.


När du väl har listat ut hur du navigerar i utskriftsenheten kommer du att kunna ta hand om ditt arbete och dina utbildningsansvar utan några svårigheter. Alla dessa aspekter gör det möjligt för dig att skaffa de mest avancerade tjänsterna samtidigt som du minskar risken för problem avsevärt.


Är det här en av de första gångerna du har försökt köpa och ställa in en effektiv och lättanvänd utskriftsenhet skapad av HP? Om ditt svar är ja kanske du inte är säker på vad du ska göra eller var du ska börja.


Men är det en tillräckligt bra anledning för dig att ge upp? Nej. Det beror på att HP tekniska support team är tillgängligt hela dagen för att ge tips, förslag och lösningar. Du kan ringa, sms:a, mejla eller livechatta med dem när du har tid.


Förutom det finns det några steg du kan följa om du vill inaktivera skrivarens ljud. Låt oss nu ta en detaljerad titt på dem:


1. Det första du behöver göra är att slå på HP skrivarenheten genom att ansluta den till ett uttag

2. När du befinner dig på skrivarens hemsida, tryck på fliken Inställningar som du kommer att stöta på

3. En ny sida kommer att öppnas med många alternativ, tryck direkt på rutan Inställningar

4. Du hittar en flik som heter Tyst läge på den nya sidan som visas framför dig, markera rutan bredvid den

5. Spara ändringarna och stäng fönstret


Ring HP support Sverige nummer om du vill veta mer om stegen ovan.


Relaterad sökning

Recent Posts

See All

Hur aktiverar jag HP-skrivarljud?

Oavsett vem du är eller vad du kan göra för att leva, använder du förmodligen redan hjälp av teknik och internet för flera syften i ditt liv. Dessa element är två av de mest kraftfulla och pålitliga u

Hur stoppar jag HP-skrivaren från att uppdatera?

Om du är en av de många som ständigt behöver utskrivna dokument bör du lära dig mer om HP-skrivare och hur de kan hjälpa dig på flera sätt. Det är ett av de bästa teknikföretagen på marknaden och komm

bottom of page