top of page
Search
  • Writer's pictureAisha Axelsson

Hur stänger jag av HP-skrivare popup-meddelanden?

Updated: Feb 2

En av de bästa sakerna du någonsin kan göra i ditt liv är att investera i en HP-skrivare. HP eller Hewlett-Packard är ett av de mest framgångsrika och betydelsefulla företagen på planeten och det kan göra utskrift av dokument och bilder mer konkreta för dig inom en kort period.


Nuförtiden finns det olika typer av skrivare tillgängliga, och du kan välja mellan vilken som helst av dem beroende på dina preferenser, krav och budgetbegränsningar. Men om du vill köpa den bästa, måste du lära dig om varje typ noggrant för att ta reda på vilken som bäst passar dina behov. Därför bör du kontakta HP skrivar support teamet så snart som möjligt.


De hjälper dig att få bästa resultat genom att ge dig lämplig vägledning. Om du har ett ständigt behov av trycksaker är en investering i en skrivare något av det bästa du kan göra. Det kommer att hjälpa dig att spara en betydande mängd tid och ansträngning utan ytterligare utmaningar. Du kan också prata med en befintlig användare för att veta mer om hur fördelaktiga dessa enheter kan vara.


Är det första gången du köper och använder en avancerad skrivare för ditt hem eller kontor? Om ditt svar är ja kanske du inte vet vad du ska göra eller hur du ställer in enheten. Det borde dock aldrig vara en anledning för dig att ge upp.


Om du någonsin hamnar i sådana omständigheter, kontakta HP skrivarens tekniska support team så snart som möjligt. Om du förklarar dina problem för dem på lämpligt sätt kommer de att hjälpa dig inom en kort period. Inte bara det, utan de kan också göra det bekvämt för dig att ta hand om din enhet.


Utöver dessa finns det några steg du kan följa om du vill stänga av popup-aviseringsfunktionen. Låt oss nu ta en detaljerad titt på dem:

  1. Det första du behöver göra är att ladda ner och öppna HP skrivarprogramvaran på din smartphone eller bärbara dator

  2. När programmet börjar köra, öppna mappen Devices and Printers som du hittar på den

  3. Klicka på den HP UPD som du kommer att hitta på den nya sidan som visas på skärmen

  4. En annan lista med alternativ kommer att vara tillgänglig för dig, välj fliken Egenskaper

  5. Klicka på fliken Enhetsinställningar på den nya sidan

  6. Ändra funktionen Skrivarstatusmeddelande för att inaktivera under avsnittet Installerbara alternativ

Om du vill ha mer information om stegen ovan, ring omedelbart till HP support Sverige .


Recent Posts

See All

Hozzászólások


bottom of page